BeautyDialyBlog

Outfit inspiration :Rainy days – How to style your Bootiez

De extreme kou mag dan wel over zijn, maar helaas gaan de hogere temperaturen gepaard met regen, heel veel regen! Soms kan het lastig zijn om een leuke rain-proof outfit te creëren. Vooral nu we al zo dicht bij de lente zitten, de winkels vol hangen met lentemode en ons hoofd eigenlijk al bij het zonnetje zit. nature versus nurture definition

Bekijk het Artikel

 


 

Mama ABC

Ik denk dat veel Curvy Vrouwen het herkennen: laarzen vinden is een ramp! Hogere laarzen, geen enkelbotjes dus, hebben vaak het probleem om te smal te zijn rond de kuiten. Ik heb het gewoon opgegeven om passende, mooie laarzen te vinden. Helaas, ik draag dat enorm graag en mis dat wel. Maar, ik heb super goed nieuws: Bootiez!!

Bekijk het Artikel


 

Telegraaf Vrouw

“Een duurzame garderobe in 7 stappen.”

Bekijk het Artikel (pdf)


 

Palace of Bliss

“Ik draag de Bootiez Shimmering Dream en ze hebben mij heerlijk warm gehouden tijdens het shooten van de outfit. Ik voelde duidelijk het verschil in temperatuur toen ik de Bootiez uit deed. Ik zal in de restende winterdagen dus nog vaak mijn Bootiez dragen.”

Bekijk het Artikel


 

Fairfashionstyle.nl

“Het Nederlandse label Bootiez is door Fairfashionstyle.nl geselecteerd als één van de duurzamere accessoiremerken

Bekijk het hele artikel


 

The Curvy Chapter

Ik hou nu eenmaal van kleding en schoenen en als het allemaal nog leuk bij elkaar past ben ik helemaal een happy woman. Niets is leuker dan je outfit  pimpen met leuke accessoires.

Maar wat als ik je vertel dat je niet alleen je outfit kunt pimpen maar ook je schoenen? Ja,ja…  Gooi je oude schoenen nog niet weg want met Bootiez geef je ze een tweede leven. Ja, echt!

Bekijk het hele artikel


 

The Girl Next Door

Je kunt ze over je laars heen dragen, zodat je boots meteen een heel andere uitstraling hebben; HOE TOF! In deze collectie zijn 11 verschillende Bootiez gemaakt, voor ieder wat wils dus!”

Bekijk het hele artikel


 

The Girl Next Door

Ik geloof echt dat de BOOTIEZ de meest geniale uitvinding zijn van het afgelopen jaar”

Bekijk het hele artikel


 

Palace of Bliss

“Nederland is een nieuw modemerk rijker en deze gaat door het leven onder de naam Bootiez! Met de schoenaccessoires van Bootiez kun je je laarzen, pumps en schoenen telkens weer een nieuwe look geven. Zo hoef je niet iedere keer nieuwe schoenen te kopen als je behoefte hebt aan iets nieuws! Ik was onlangs aanwezig bij de lancering van Bootiez en ik kan je vertellen, Bootiez maken mij heel erg blij!”

Bekijk het hele artikel


 

Retro Sonja

Wat ik ook echt fijn vind, is dat Bootiez gebruik maakt van hoogwaardig imitatieleer en imitatiesuede. Zoals jullie weten draag ik geen leer, en dus vind ik het heel fijn dat Bootiez rekening houd met de vegetariërs en vegans onder ons! Zelf werd ik op slag verliefd op het ‘Pearls are a girls best friend’ paar.”

Bekijk het hele artikel


 

My Fabulous Curves

How cool is that..!!… to all my Curvy Gurlzzz out there, there is hope.

Say bye bye to those ugly boots and Helloooo to Bootiez.”

Bekijk het hele artikel


 

The Bigger Blog

Het nieuwe Nederlandse merk heet Bootiez. Het is zoiets waarvan je denktwaarom was dat er niet eerder?”

Bekijk het hele artikel


 

Beauty Dialy Blog

Wat ik er zo leuk aan vind, je kunt eindeloos variëren. Ik heb veel laarzen met een hoge hak, maar wanneer ik weet dat ik veel moet lopen dan draag ik toch liever een platte hak. Dus combineer ik de bootiez op zo’n dag met een enkellaarsje met platte hak.”

Bekijk het hele artikel


 

Beauty Dialy Blog

Met een paar Bootiez kun je alle kanten op, perfect voor de modebewuste vrouw die graag haar eigen style creëert. Voor de feestdagen heeft Bootiez dan ook een prachtige ‘Bedazzled edit’ uitgebracht.”

Bekijk het hele artikel

 

We don’t chase trends. We create them.

Bootiez Gift Boxes –
When a simple gift just won’t do!

The Bootiez Goodiez Gift Boxes are here to help you indulge the people that you love and deserve that extra luxurious treatment. They are filled with all the fine stuff someone can wish for.

x

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

I accept I decline Privacy Center Privacy Settings Learn More about our Cookie Policy